ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Μπάσκετ: Χωρίς Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο η δωδεκάδα του Ιτούδη κόντρα στο Βέλγιο

Εθνική Μπάσκετ: Χωρίς Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο η δωδεκάδα του Ιτούδη κόντρα στο Βέλγιο
INTIME

Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα βρίσκονται στη δωδεκάδα για την αναμέτρηση με το Βέλγιο, λόγω προβλήματος τραυματισμού από τον αγώνα με τη Σερβία. Αναλυτικά η δωδεκάδα που επέλεξε ο Δημήτρης Ιτούδης για τον αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η Εθνική Ελλάδας επέστρεψε σήμερα (27/08) στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο (28/08, 20:00, NOVA Sports 4, NOVA Sports News και Live SPORT24) για τα παράθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Εκτός δωδεκάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω προβλημάτων τραυματισμού έμειναν οι Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ εκτός παραμένουν οι Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου. Να σημειωθεί ότι στην αποστολή ενσωματώθηκε από σήμερα (27/08) ο Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Οι 12 παίκτες που θα είναι αύριο στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη με το Βέλγιο είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ