ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET

Εθνική Ελλάδας: Αυτή είναι η δωδεκάδα για το MundoBasket 2023

Ο Τόμας Γουόκαπ
Ο Τόμας Γουόκαπ INTIME SPORTS

Οι Καλαϊτζάκης - Τσαλμπούρης ήταν οι τελευταίοι που κόπηκαν από το ρόστερ της Εθνικής Ελλάδας. Δείτε τους 12 που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Τα φιλικά προετοιμασίας ολοκληρώθηκαν για την Εθνική, με τον Δημήτρη Ιτούδη να ανακοινώνει τα τελευταία δύο κοψίματα και κατ' επέκταση την δωδεκάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 στη Μανίλα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ενημέρωσε τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη - Γιώργο Τσαλμπούρη ότι θα επιστρέψουν στην Αθήνα και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους σε όλη την πορεία της προετοιμασίας, από τις 24 Ιουλίου κι έπειτα.

"Ευχαριστήσαμε τον Παναγιώτη και τον Γιώργο γιατί προσέφεραν τα μέγιστα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Είναι δύο παιδιά που λογίζονται ως μέλη της Εθνικής ομάδας και έχουν το μέλλον μπροστά τους. Πλέον προχωράμε οι δώδεκα και θέλουμε να είμαστε υγιείς και έτοιμοι για τον πρώτο τελικό, απέναντι στην Ιορδανία", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης.

Στη δωδεκάδα θα βρίσκονται οι Γουόκαπ - Μωραΐτης - Μποχωρίδης στον άσο, οι Λούντζης - Λαρεντζάκης - Ρογκαβόπουλος στο δύο, οι Παπανικολάου - Παπαπέτρου στο τρία, οι Μήτογλου - Θανάσης Αντετοκούνμπο στο τέσσερα και οι Παπαγιάννης - Χατζηδάκης στο πέντε.

Το Depth Chart της Εθνικής

  • PG: Τόμας Γουόκαπ, Δημήτρης Μωραΐτης, Λευτέρης Μποχωρίδης
  • SG: Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος
  • SF: Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου
  • PF: Ντίνος Μήτογλου, Θανάσης Αντετοκούνμπο
  • C: Γιώργος Παπαγιάννης, Μανώλης Χατζηδάκης

Το SPORT24 και η Stoiximan ακολουθούν την εθνική μας στα φιλικά παιχνίδια πριν το ταξίδι στις Φιλιππίνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ

TAGS ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ MUNDOBASKET 2023 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ