ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ανδρών: Με Καμπερίδη στον πάγκο κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία

Ο Σάββας Καμπερίδης
Ο Σάββας Καμπερίδης INTIME

Ο Σάββας Καμπερίδης θα είναι ο πρώτος προπονητής στον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Μεγάλη Βρετανία (25/11) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αντικαθιστώντας προσωρινά τον ασθενή Σωτήρη Μανωλόπουλο, αφού είναι ο άμεσος συνεργάτης του.

Ο Σάββας Καμπερίδης είναι ο προπονητής που θα ανοίξει τον νέο κύκλο της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, αφού θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία στο Νιούκαστλ (25/11) για την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να τίθεται εκτός λόγω ασθένειας, ο Καμπερίδης θα τελέσει καθήκοντα πρώτου προπονητή προσωρινά, έχοντας στο πλευρό του το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, δηλαδή τους Ισίδωρο Κουτσό και Κώστα Παπαδόπουλο. Προς το παρόν δεν είναι ακόμα σίγουρα αν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην Λευκορωσία (28/11) στην Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι στην προεπιλογή της Εθνικής έχουν κληθεί για αυτά τα δύο παιχνίδια οι εξής παίκτες:
Γκαρντ: Δημήτρης Κατσίβελης, Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Μουράτος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
Φόργουορντ: Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Γιάννης Κουζέλογλου
Σέντερ: Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Κωστής Γόντικας

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ