ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ρίγα η Εθνική Ανδρών, στην Λιουμπλιάνα η Εθνική Γυναικών στο "παράθυρο" του Φλεβάρη

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δίνει οδηγίες στους παίκτες του στη διάρκεια του αγώνα Βουλγαρία - Ελλάδα
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δίνει οδηγίες στους παίκτες του στη διάρκεια του αγώνα Βουλγαρία - Ελλάδα FIBA

Η γερμανική Ομοσπονδία γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της τις "φούσκες" που θα δημιουργηθούν τον Φλεβάρη στα "παράθυρα" της FIBA, με τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών να γίνονται στην Ρίγα και της Εθνικής Γυναικών στην Λιουμπλιάνα.

Το επιτυχημένο μοντέλο της "φούσκας" θα χρησιμοποιήσει η FIBA και στα παράθυρα του Φεβρουαρίου, με την γερμανική Ομοσπονδία να... προλαβαίνει την Παγκόσμια Ομοσπονδία και να ανακοινώνει τις σχετικές τοποθεσίες.

Με βάση λοιπόν την ενημέρωση της γερμανικής Ομοσπονδίας, οι αγώνες του 5ου Ομίλου, της δικής μας Εθνικής Ανδρών, (που έχει ήδη προκριθεί στο Eurobasket 2022) θα διεξαχθούν σε "φούσκα" στην Ρίγα (Λετονία), ενώ οι αντίστοιχοι αγώνες του 1ου Ομίλου, της Εθνικής Γυναικών, θα διεξαχθούν στην Λιουμπλιάνα (Σλοβενία).

Υπενθυμίζεται ότι βάσει προγράμματος η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει την Βοσνία στις 20 Φεβρουαρίου 2021 και την Λετονία στις 22 Φεβρουαρίου 2021, ενώ η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία στις 4 Φεβρουαρίου 2021 και την Βουλγαρία στις 6 Φεβρουαρίου 2021

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROBASKET FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ