ΕΣΑΚΕ

ΕΣΑΚΕ: Σε επικοινωνία με την Πολιτεία για την εξόφληση των ομάδων

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος
Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος INTIME

Ο ΕΣΑΚΕ βρίσκεται σε επικοινωνία με την Πολιτεία για τον τρόπο και την ημερομηνία εξόφλησης των ομάδων, από αυτήν.

Η οικονομική ενίσχυση των ομάδων της Α1 από την Πολιτεία, όπως αυτή ανακοινώθηκε πριν από μερικούς μήνες, ήταν ένα γεγονός που τους έδωσε βαθιά ανάσα και συνετέλεσε στη βελτίωση του επιπέδου του πρωταθλήματος.

Το πάγιο αίτημα που υπήρχε από τις ομάδες προς την Πολιτεία θεσμοθετήθηκε μάλιστα, πλην όμως παρατηρήθηκε καθυστέρηση στην καταβολή του υπόλοιπου ποσού (ένα μεγάλο μέρος δόθηκε πριν από την έναρξη της σεζόν), γεγονός που είχε συζητηθεί μάλιστα σε Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ πριν από περίπου δύο μήνες.

Γι αυτόν τον λόγο, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, και τα υπόλοιπα μέλη του Συνδέσμου, βρίσκονται εσχάτως σε διαρκή επικοινωνία τόσο με τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, όσο και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Στόχος και πρόθεση όλων είναι να όσο το δυνατόν εξόφληση των ΚΑΕ, με την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε να αφορά σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός πως υπάρχουν κάποια σημεία του νέου νόμου, που δεν έχουν διευκρινιστεί (πχ χρόνος και τρόπος αποπληρωμής).

Άπαντες ευελπιστούν πως το πρόβλημα θα έχει λυθεί σύντομα, γι αυτό κιόλας εργάζονται εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση.

TAGS ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ