STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΣΑΚΕ: Οι τέσσερις που σώζουν ΑΕΚ, Άρη, Λάρισα, Απόλλωνα και οι τέσσερις που ψήφισαν να αποβληθούν

ΕΣΑΚΕ: Οι τέσσερις που σώζουν ΑΕΚ, Άρη, Λάρισα, Απόλλωνα και οι τέσσερις που ψήφισαν να αποβληθούν
EUROKINISSI

Ποιοι οκτώ καταψήφισαν την εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης για αποβολή ΑΕΚ, Άρη, Λάρισας και Απόλλωνα Πάτρας και ποιοι ψήφισαν υπέρ της αποβολής τους; Το SPORT24 έχει το ρεπορτάζ.

Η σύσκεψη των ομάδων της Stoiximan Basket League κράτησε περίπου έξι ώρες. Στο τέλος της, η ΑΕΚ, ο Άρης, η Λάρισα και ο Απόλλωνας Πάτρας ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι, με τους πρώτους να αισθάνονται πλήρως δικαιωμένοι για την προσπάθεια που έκαναν τις τελευταίες ημέρες, απ' όταν έγινε γνωστό ότι η Επιτροπή Αδειοδότησης ψήφισε την εισήγηση της αποβολής τους από το επόμενο πρωτάθλημα.

Οι ψήφοι ήταν οκτώ εναντίον της εισήγησης της Επιτροπής Αδειοδότησης και τέσσερις υπέρ, με τον Ολυμπιακό, τον Προμηθέα, το Περιστέρι και τον Κολοσσό να είναι υπέρ της αποβολής των τεσσάρων ομάδων από την περίοδο 2022/23. Προς το παρόν, πάντως, όλα δείχνουν ρευστά, για ακόμα μία χρονιά, για ακόμα ένα καλοκαίρι. Πολλά θα αποφασιστούν στην συνεδρίαση της 1ης Ιουλίου, όταν οι ομάδες θα συζητήσουν για την επικαιροποίηση του κανονισμού για την αδειοδότησή τους.

Οι οκτώ που καταψήφισαν την εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης ήταν οι: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ, Λαύριο, Απόλλωνας Πάτρας, Ιωνικός και Ηρακλής.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ