ΕΣΑΚΕ

ΕΣΑΚΕ: Η ψηφοφορία και τα δώρα για το 25ο All-Star Game

ΕΣΑΚΕ: Η ψηφοφορία και τα δώρα για το 25ο All-Star Game
ESAKE

Μέσα από την ψηφοφορία του κοινού θα προκύψουν οι 14 από τους 24 παίκτες που θα παίξουν στο 25 All-Star Game. Όλες οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία, αλλά και τα δώρα που θα διεκδικήσουν όσοι πάρουν μέρος στην ψηφοφορία.

Μέσα από την ψηφοφορία του κοινού θα διαμορφωθούν σε μεγάλο βαθμό οι δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν στο 25ο All-Star Game του ΕΣΑΚΕ, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 17 και 18 Δεκεμβρίου.

Κάθε φίλαθλος έχει την δυνατότητα να ψηφίσει μια φορά την ημέρα 5 Έλληνες και 5 ξένους αθλητές, ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων της Basket League, όπως, επίσης και δύο προπονητές. Από την ψηφοφορία των φιλάθλων θα αναδειχθούν οι επτά από τους δώδεκα παίκτες των δύο αντιπάλων ομάδων και οι τέσσερις προπονητές που θα καθοδηγήσουν τις δύο ομάδες. Οι υπόλοιποι πέντε παίκτες για κάθε ομάδα θα επιλεγούν από την ψηφοφορία των προπονητών του πρωταθλήματο;

Οι πρώτοι στην ψηφοφορία αθλητές θα είναι οι αρχηγοί των δύο ομάδων και εκείνοι που θα επιλέξουν ανάμεσα στους υπόλοιπους 22 αθλητές - χωρίς διακρίσεις μεταξύ Ελλήνων και ξένων - σε διαδικασία ντραφτ τους συμπαίκτες τους.

Οι φίλες και οι φίλοι που θα πάρουν μέρος στην ψηφοφορία, εκτός από την δυνατότητα να διαμορφώσουν τις All Star ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση με δώρα:

  • Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα (1) δωρεάν διπλό αεροπορικό εισιτήριο* εσωτερικού μετ΄ επιστροφής για οποιονδήποτε από τους 34 προορισμούς του μεγαλύτερου δικτύου εσωτερικού, που εξυπηρετεί η SKY express.
  • Ένας τυχερός θα κερδίσει μια μπάλα του 25ου All Star Game υπογεγραμμένη από τους παίκτες και τους προπονητές των δύο ομάδων.
  • Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για το 25ο All Star Game.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου (12:00). Για να ψηφίσετε πατήστε εδώ.

TAGS ΕΣΑΚΕ ALL STAR GAME STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ