ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: Βούτσεβιτς, Κέσελ, Γκούροβιτς, Μίλιτσιτς, Ρακόσεβιτς στο νέο Δ.Σ

Ο Βούτσεβιτς σε αγώνα των Σικάγο Μπουλς
Ο Βούτσεβιτς σε αγώνα των Σικάγο Μπουλς PHOTO CREDITS: © 2021 CHARLES REX ARBOGAST / AP IMAGES

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς επανεξελέγη πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα και ανακοίνωσε το νέο Δ.Σ της ομάδας, όπου ξεχωρίζουν τα ονόματα του ΝΒΑερ (και Μαυροβούνιου) Νίκολα Βούτσεβιτς, του Ντάρκο Μίλιτσιτς και του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Μάρκο Κέσελ.

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς θα είναι ο Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα για 5 ακόμα χρόνια όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, αφού επανεξελέγη - παμψηφεί - στις εκλογές που έγιναν. Και θα έχει και μερικά ηχηρά ονόματα στο πλευρό του.

Μαζί με την επανεκλογή του Τσόβιτς οι "ερυθρόλευκοι" του Βελιγραδίου ανακοίνωσαν και τα 57 μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας. Και υπάρχουν μερικά ονόματα που ξεχωρίζουν, όπως αυτό του σέντερ των Μπουλς, Νίκολα Βούτσεβιτς (ο οποίος είναι Μαυροβούνιος) και των παλαίμαχων Ντάρκο Μίλιτσιτς, Ιγκόρ Ρακότσεβιτς, Μάρκο Κέσελ και Μίλαν Γκούροβιτς.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί ο ρόλος των μελών του Δ.Σ της ομάδας, ωστόσο το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκαν σε αυτό δείχνει ότι ο Ερυθρός Αστέρας θέλει με κάποιο τρόπο να ανέβει επίπεδο, εντός και εκτός παρκέ.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ