ABA LEAGUE

Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν: Βροχή από αντικείμενα, διακοπή και εκκένωση του γηπέδου στο τρίτο δεκάλεπτο

Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν: Βροχή από αντικείμενα, διακοπή και εκκένωση του γηπέδου στο τρίτο δεκάλεπτο

Το ντέρμπι του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτίζαν είχε εκρηκτική ατμόσφαιρα -από νωρίς- και προσωρινή διακοπή στα 6'46'' για το τέλος της τρίτης περιόδου, μετά από βροχή αντικειμένων στο παρκέ. Απόφαση για εκκένωση του Aleksandar Nikolic Hall.

Το Game 5 των τελικών της ABA Liga, το παιχνίδι που κρίνει τον τίτλο ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν είχε από νωρίς ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Οι φίλοι των ερυθρολεύκων ήταν υπέρ το δέον εκδηλωτικοί και... παθιασμένοι, προκαλώντας -σε πρώτο χρόνο- την καθυστερημένη έναρξη του δεύτερου μέρους.

Βάσει όσων ανέφεραν αρκετές σερβικές ιστοσελίδες, ένας εκ των τριών διαιτητών (Σάσα Πουκλ, Τόμισλαβ Χορντόβ, Μίλος Κόλιενσιτς) δέχθηκαν επίθεση στον δρόμο προς τα αποδυτήρια. Γεγονός που τους οδήγησε στην απόφαση να αδειάσουν αρκετές θέσεις γύρω από τη φυσούνα.

Εν τέλει, το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με περίπου ένα τέταρτο καθυστέρηση. Ξανά όμως, ο κόσμος του Ερυθρού Αστέρα δημιούργησε εκτεταμένα προβλήματα. Συγκεκριμένα, στα 6'46'' για το τέλος της τρίτης περιόδου, οι διαιτητές διέκοψαν (προσωρινά) το παιχνίδι λόγω ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. Στον δρόμο για τα αποδυτήρια μάλιστα, δέχθηκαν κι οι ίδιοι αρκετά αντικείμενα, καταφέρνοντας να αποχωρήσουν με τη βοήθεια των ανθρώπων του Ερυθρού Αστέρα.

Η ουσία βέβαια σε αυτό ήταν πως οι τρεις διαιτητές αποφάσισαν την εκκένωση ολόκληρου του γηπέδου, προκειμένου τόσο αυτοί όσο κι οι παίκτες των δύο ομάδων να επιστρέψουν στο παρκέ.

TAGS ABA LEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ