ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: Η σπόντα του Νεμπόισα Τσόβιτς για το "αντίο" του Ντέγιαν Ράντονιτς

EUROLEAGUE 2020-2021 / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2020-2021 / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, πέταξε σπόντα για τον τρόπο με τον οποίο ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποχώρησε με προορισμό τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Παρότι έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από την ανακοίνωση της πρόσληψης του Ντέγιαν Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στη Σερβία η συγκεκριμένη είδηση εξακολουθεί να απασχολεί. Εξ ου η (νέα) συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων. Εν προκειμένω στη Mozzart Sport.

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς ανέλυσε το γενικότερο πλάνο του Ερυθρού Αστέρα, τις (πολλές) αποχωρήσεις και τον προγραμματισμό γι αυτούς που θα καλύψουν τα κενά, πετώντας παράλληλα το "καρφί" του προς την πλευρά του Ντέγιαν Ράντονιτς. Όχι για την αποχώρηση, αλλά για τον τρόπο που αυτή επικοινωνήθηκε στον σερβικό σύλλογο.

"Ο Ερυθρός Αστέρας λειτούργησε με τον δέοντα τρόπο, δεν μπήκε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων/συζητήσεων με άλλο προπονητή, μέχρι να λάβει την επίσημη απάντηση από τον προηγούμενο προπονητή. Μάλιστα αυτή δεν ήρθε κατόπιν απευθείας επικοινωνίας, αλλά μέσω μέιλ, που έστειλε ο ατζέντης του. Έτσι έχουν τα πράγματα, ας προχωρήσουμε" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε για τους λόγους αποχώρησης του Ντέγιαν Ράντονιτς:

"Αυτή η ερώτηση δεν είναι για μένα! Ο Ερυθρός Αστέρας κατέθεσε πρόταση στον πρώην προπονητή του, θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, αλλά για να προκύψει συμφωνία χρειάζονται δύο. Η τελική απάντηση που περιμέναμε από εκείνον ήταν μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουνίου, αυτό για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τις μεταγραφές που θέλουμε να κάνουμε και να πορευτούμε, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Εγκαίρως. Όσα διάβασα το προηγούμενο διάστημα δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με την απουσία υψηλών φιλοδοξιών από τον Ερυθρό Αστέρα".

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΝΤΕΓΙΑΝ ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ