EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Δεν ταξίδεψε στην Ποντγκόριτσα, ζητά αναβολή λόγω επεισοδίων

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τα επεισόδια και το τεταμένο κλίμα στο Μαυροβούνιο ανάγκασαν την αποστολή του Ερυθρού Αστέρα να μην μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ποντγκόριτσα. Ζητά αναβολή του αγώνα με την Μπουντούτσνοστ, δεν έχει γίνει δεκτό το αίτημα.

Η ψήφιση του νόμου από τη Βουλή του Μαυροβουνίου που αφαιρεί τα περιουσιακά στοιχεία της ορθόδοξης Σερβικής Εκκλησίας εχει προκαλέσει ένταση στην Ποντγκόριτσα, όπου τις τελευταίες ημέρες εκτυλίσσονται επεισόδια και διαδηλώσεις.

Η έκρυθμη κατάσταση και το τεταμένο κλίμα κράτησαν τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, αφού η αποστολή αποφάσισε την τελευταία στιγμή να μην μπει στο αεροπλάνο και να μην ταξιδέψει στην Ποντγκόριτσα για το παιχνίδι της Δευτέρας (30/12) με την Μπουντούτσνοστ για την Αδριατική Λίγκα.

Οι "ερυθρόλευκοι" ζήτησαν να αναβληθεί το παιχνίδι, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμη δεκτό από την πλευρά της διοργανώτριας, που έχει εγγυηθεί ωστόσο την ασφάλεια των φιλοξενούμενων. Για την ώρα πάντως, οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα δείχνουν αποφασισμένοι να μην ταξιδέψουν στο Μαυροβούνιο, εμμένοντας στο αίτημά τους για αναβολή, αν όμως αυτο δεν γίνει εν τέλει δεκτό τοτε θα ειναι αντιμέτωποι με την αφαίρεση βαθμών, πράγμα που ίσως αποδειχτεί καθοριστικό και στην προσπάθειά τους να μπουν στα playoffs της διοργάνωσης.

Photo Credtis: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ