ΠΑΟΚ

“Έρχεται” κρούση σε Τσαϊρέλη

INTIME SPORTS

Οι συζητήσεις για την διατήρηση ενός κορμού παικτών για την νέα σεζόν εκτιμάται πως θα ξεκινήσουν με το στρατόπεδο του Μιχάλη Τσαϊρέλη

Στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως έχουν στο μυαλό τους να διατηρηθεί ένας κορμός παικτών για την νέα σεζόν, όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό και μέσα σε αυτούς είναι και ο Μιχάλης Τσαιρέλης.

Ο ίδιος κάνει μια πολύ καλή χρονιά με τον “Δικέφαλο”, έχει δείξει ξεκάθαρα πως μπορεί να βοηθήσει τους “ασπρόμαυρους” και γενικότερα αρέσει με τις εμφανίσεις του.

Στον ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν… κλείνουν τα μάτια στη γενικότερη παρουσία του Τσαϊρέλη με την φανέλα του “Δικεφάλου” αλλά έχουν πρόθεση σύντομα γίνει μια πρώτη κουβέντα με την πλευρά του παίκτη για την παραμονή του στην ομάδα (γενικώς θα αρχίσουν κατά διαστήματα ουσιαστικές συζητήσεις και με το στρατόπεδο των Παπαδόπουλου, Δέδα, Χαραλαμπίδη, Μαργαρίτη, ΜακΓκραθ, ενδεχομένως κάποια στιγμή και με αυτό του Δημήτρη Χαριτόπουλου).

Στους κόλπους του ΠΑΟΚ υπάρχει θετικότατη άποψη για τον 25χρονο φόργουορντ και μάλιστα εκτιμάται ότι από αυτόν θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την διατήρηση ενός κορμού εν όψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ