ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Equipe: "Η Βιλερμπάν θέλει τον Τομά Ερτέλ για το υπόλοιπο της σεζόν"

Ο Τομά Ερτέλ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό
Ο Τομά Ερτέλ EUROKINISSI

Η Βιλερμπάν αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών, με τον Τι Τζέι Πάρκερ να προσανατολίζεται στην απόκτηση του Τομά Ερτέλ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Τομά Ερτέλ παραμένει ελεύθερος στην αγορά, με το διαζύγιο που υπέγραψε με την Μπαρτσελόνα πριν από περίπου είκοσι μέρες. Ο 31χρονος γκαρντ έλυσε το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο μετά τη διαμάχη που προέκυψε, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, γνωρίζει όμως πως δεν έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν -η σχετική προθεσμία εξέπνευσε στις 6 Ιανουαρίου.

Παρόλ' αυτά, η Βιλερμπάν καλοβλέπει την περίπτωσή του, με φόντο την LNB και το Κύπελλο Γαλλίας, όπως αποκάλυψε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου η "Equipe". Η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα, έχι κλείσει σημαντικά το rotation, οπότε η περίπτωση του Τομά Ερτέλ προκρίνεται ως ιδανική για τις εντός των συνόρων υποχρεώσεις.

Κι ο ίδιος ο παίκτης άλλωστε θα ήθελε να βρει ομάδα για το επόμενο τετράμηνο, έτσι ώστε να μείνει σε φόρμα και να διεκδικήσει μια θέση στη δωδεκάδα της Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα που προέκυψαν τις τεελυταίες δύο εβδομάδες, ο Τομά Ερτέλ έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για συμβόλαιο συνεργασίας με ημερομηνία έναρξης το καλοκαίρι. Κάτι που, όπως και να έχει, δεν του απαγορεύει να παίξει μέχρι τότε σε άλλη ομάδα -εκτός κι αν υπάρχει σχετική ρήτρα στη συμφωνία του με τη "Βασίλισσα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΓΑΛΛΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ