ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ερνανγκόμεθ: "Απίθανη υποδοχή, ανυπομονώ να ξεκινήσω να αγωνίζομαι για τον Παναθηναϊκό"

Ερνανγκόμεθ: "Απίθανη υποδοχή, ανυπομονώ να ξεκινήσω να αγωνίζομαι για τον Παναθηναϊκό"
EUROKINISSI

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήρθε στην Αθήνα, είχε την πρώτη του επαφή με τη νέα του ομάδα τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας και εν συνεχεία επέστρεψε στην Ισπανία για να ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη εθνικής ομάδα της πατρίδας του.

Μία από τις μεγάλες φετινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, επέστρεψε ήδη και ενσωματώθηκε στο αντιπσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αφού πέρασε για λίγες ώρες από την Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να πατήσει για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ.

Ο διεθνής φόργουορντ, μίλησε στα Μέσα της πατρίδας του για την προσπάθεια που κάνει η εθνική ομάδα της Ισπανίας, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην υποδοχή που έζησε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Απίθανη υποδοχή. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, πραγματικά θέλω να ξεκινήσω να αγωνίζομαι εκεί".

Για την προετοιμασία της ισπανική ομάδας εν όψει Mundobasket 2023 ανέφερε μεταξά άλλων: "Όπως πάντα πρόκειται να τα δώσουμε όλα, να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας στο καλύτερο δυνατό με τον ύψιστο ενθουσιασμό. Είμαστε πεινασμένοι, ξέρουμε ότι είναι ένας πολύ δύσκολος δρόμος, το πρώτο γκρουπ είναι δύσκολο, το δεύτερο ακόμα δυσκολότερο. Είμαι εδώ για να δουλέψω, να τα δώσω όλα και να συνεχίσω να παλεύω".

Δείτε τη συνέντευξη - σταθμό του Νίκου Γκάλη αποκλειστικά στο SPORT24: "Κανείς στη γη δεν μπορεί να με μαρκάρει"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ