ELITE LEAGUE

Ερμής Σχηματαρίου: Ο Παναγιώτης Τζαβέλλας, αθλητής με ειδικές ανάγκες, σκόραρε στην Elite League και αγκάλιασε τον Νίκο Οικονόμου

Ερμής Σχηματαρίου: Ο Παναγιώτης Τζαβέλλας, αθλητής με ειδικές ανάγκες, σκόραρε στην Elite League και αγκάλιασε τον Νίκο Οικονόμου

Ο Ερμής Σχηματαρίου έδωσε τη δυνατότητα στον Παναγιώτη Τζαβέλλα, αθλητή με ειδικές ανάγκες, να σκοράρει και στα παρκέ της Elite League, με τον ίδιο να σπεύδει να αγκαλιάσει τον προπονητή του, Νίκο Οικονόμου.

Μια υπέροχη στιγμή διαδραματίστηκε στον αγώνα του Ερμή Σχηματαρίου με την Ελευθερούπολη για το πρωτάθλημα της Elite League.

Ο Νίκος Οικονόμου έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Παναγιώτη Τζαβέλλα, αθλητή με ειδικές ανάγκες. Εκείνος μπήκε στο παρκέ, σημείωσε έναν πόντο και εν συνεχεία έσπευσε στην αγκαλιά του προπονητή του, ο οποίος παρέδωσε ένα υπέροχο μάθημα ισότητας.

Ο Τζαβέλλας είχε σκοράρει και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με αντίπαλο τη Μελίκη, για να το επαναλάβει στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ..

Περιττό να ειπωθεί πόσο πολύ το χάρηκε και έδειξε αμέσως την ευγνωμοσύνη του στον Έλληνα κόουτς που τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε την ευκαιρία να παίξει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ερμή:

"Ο μεγαλύτερος μας πρωταθλητής, ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας μας σε κάθε σεζόν. Ο Παναγιώτης Τζαβέλλας έβαλε τον μεγαλύτερο πόντο της ζωής του και φέτος, μετά το περσινό δίποντο και αμέσως έσπευσε να αγκαλιάσει τον άνθρωπο που του έδωσε ξανά αυτή την ευκαιρία. Μία θερμή αγκαλιά αγάπης και στοργής για τον μεγάλο μας πρωταθλητή. Τα λόγια είναι περιττά. Αυτή είναι η στιγμή του αγώνα, η καλύτερη στιγμή της σεζόν.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ"

TAGS ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ