BASKETBALL CH. LEAGUE

Έρχεται το πρώτο Youth Basketball Champions League με τη συμμετοχή 10 ομάδων

Έρχεται το πρώτο Youth Basketball Champions League με τη συμμετοχή 10 ομάδων
©BASKETBALLCL

Από τις 11 έως τις 15 Απριλίου θα διεξαχθεί στην Τουρκία το Youth Basketball Champions League με τη συμμετοχή 10 ομάδων. Δείτε ποιες είναι αυτές, όπως και το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχωράει το Basketball Champions League, με τη διεξαγωγή ενός μίνι πρωταθλήματος για ομάδες νέων κάτω των 18 ετών.

Η πρώτη έκδοση του Youth Basketball Champions League θα έχει ως οικοδέσποινα ομάδα την τουρκική Τόφας, ενώ σε αυτή θα συμμετέχουν ακόμα οι: Μπνέι Ερτζελίγια, Νίμπουρκ, Οστάνδη, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ιγκοκέα, Τενερίφη, Λούντβιγκσμπουργκ, Ρίτας Βίλνιους και Μούρθια.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο γήπεδα της Προύσας από τις 11 έως και τις 15 Απριλίου. Οι δέκα ομάδες θα μπουν σε κλήρωση (σσ. θα γίνει το Φεβρουάριο) και θα χωριστούν σε δύο ομίλους των πέντε. Οι δύο πρώτοι του κάθε γκρουπ κερδίζουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, οι τρίτοι και οι τέταρτοι του κάθε ομίλου θα παίξουν σε αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 και οι πέμπτες ομάδες κάθε ομίλου θα διασταυρωθούν για την 9η θέση.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ