ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ

Επτά οπαδοί της Μπουντούτσνοστ συνελήφθησαν στην Τουρκία μετά από αγώνα της ομάδας τους στο EuroCup

Επτά οπαδοί της Μπουντούτσνοστ συνελήφθησαν στην Τουρκία μετά από αγώνα της ομάδας τους στο EuroCup
ABA LEAGUE / BUDUCNOST VOLI / FILIP ROGANOVIC

Επτά οπαδοί της Μπουντούτσνοστ συνελήφθησαν -αδίκως όπως φάνηκε- μετά τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους με την Τουρκ Τέλεκομ στη 2η αγωνιστική του EuroCup. Οι τουρκική αστυνομία τους έκρινε ύποπτους για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, όμως τελικά τους άφησε να φύγουν χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες.

Μία δυσάρεστη εμπειρία είχαν επτά από τους οπαδούς της Μπουντούτσνοστ που ταξίδεψαν από το Μαυροβούνιο στην Τουρκία για να στηρίξουν την προσπάθεια της αγαπημένης της τους ομάδας στην αναμέτρηση με την Τουρκ Τέλεκομ για τη δεύτερη αγωνιστική του EuroCup, που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη (11/10).

Καθώς αποχωρούσαν με πούλμαν από τη γειτονική μας χώρα για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, οι επτά αυτοί οπαδοί, ηλικίας 21-41 ετών, συνελήφθησαν από την αστυνομία ως ύποπτοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Κατόπιν ανάκρισης και περαιτέρω έρευνας οι επτά αυτοί φίλαθλοι της Μπουντούτσνοστ αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι.

"Ζητήσαμε τη βοήθεια της Ιντερπόλ και των πρεσβειών. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, απήχθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση με σοβαρές κατηγορίες για τρομοκρατία και σχεδιασμό δολοφονίας, κάτι που δεν είναι αλήθεια, γιατί ήταν εκεί για να υποστηρίξουν την ομάδα τους, αλλά ακόμη και φωτογραφίες από τον αγώνα δεν τους βοήθησαν να το αποδείξουν στην τουρκική αστυνομία", ανέφερε επί του θέματος στην ιστοσελίδα Vijesitma του Μαυροβουνίου ο Αλεκσάνταρ Ιβάνοβιτς, ηγετικό στέλεχος των οργανωμένων οπαδών του κλαμπ.

TAGS ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ