EUROLEAGUE

Επίθεση του δικηγόρου του Μίτροβιτς στην Βιλερμπάν: "Πρωτοφανής απόφαση"

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο δικηγόρος του Ζβέζνταν Μίτροβιτς επιτέθηκε μέσω ανακοίνωσης στην Βιλερμπάν για την απόλυση του πελάτη του, λέγοντας ότι τα κίνητρα ήταν περίεργα.

Η Βιλερμπάν επέλεξε να απολύσει τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς μέσω e-mail, με τον Τόνι Πάρκερ να αναφέρει αργότερα ότι ο Μαυροβούνιος τεχνικός πέρασε κάποια όρια. Η απάντηση του έμπειρου τεχνικού λοιπόν δεν άργησε και ήρθε μέσω του δικηγόρου του.

Με ανακοίνωση που έστειλε στην "L'Equipe", ο δικηγόρος του Μίτροβιτς ξιφούλκησε εναντίον της Βιλερμπάν, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων πρωτοφανείς τους λόγους της απόλυσης του πελάτη του.

" Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς δοκιμάστηκε τις τελευταίες εβδομάδες από τις φήμες περί αντικατάστασής του. Δεν πρόκειται να μιλήσει για τον επίλογο της σχέσης του με την Βιλερμπάν για λίγο καιρό" αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση, η οποία αναφέρει στην συνέχεια:

" Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς έλαβε στήριξη από προπονητές από όλα τα αθλήματα και θα ήθελε να τους ευχαριστήσει. Πολλά μπορούν να ειπωθούν για την μέθοδο, τα υποτιθέμενα κίνητρα και τις συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς απόφασης. Δεν είναι ωστόσο η ώρα και το μέρος για διαφωνίες ή για να σχολιαστεί η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ομάδας (σ.σ ο Τόνι Πάρκερ), πείθοντας μόνο αυτόν που του πήρε την δήλωση και τον κύκλο του.

Αυτή η ώρα θα έρθει ωστόσο αν οι δικηγόροι της Βιλερμπάν και εγώ δεν καταφέρουμε να διευθετήσουμε γρήγορα και φιλικά αυτή την αδικαιολόγητη κατάσταση που εξέπληξε τον χώρο του μπάσκετ".

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ