ΕΛΛΑΔΑ

Επιστρέφουν την 1η Νοεμβρίου 2024 οι Κάρδαρης - Ζαχαρής που τιμωρήθηκαν από τη FIBA

Επιστρέφουν την 1η Νοεμβρίου 2024 οι Κάρδαρης - Ζαχαρής που τιμωρήθηκαν από τη FIBA

Αντίστροφα μετρούν για την επιστροφή τους στη δράση οι Τάσος Κάρδαρης - Δημήτρης Ζαχαρής, καθώς η τιμωρία τους από τη FIBA ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου 2024.

Από την 1η Νοεμβρίου 2024 θα μπορούν να επιστρέψουν στη διαιτησία οι Τάσος Κάρδαρης - Δημήτρης Ζαχαρής, οι δύο διαιτητές που τιμωρήθηκαν από τη FIBA για το γεγονός ότι αποχώρησαν από το πρωτάθλημα του Κοσόβου, στη διάρκεια των playoffs του εθνικού πρωταθλήματος την Άνοιξη του 2023, χωρίς να ενημερώσουν την παγκόσμια ομοσπονδία.

Τότε, τον Απρίλιο της περσινής χρονιάς, οι Κάρδαρης - Ζαχαρής είχαν κληθεί να διαιτητεύσουν Πρίστινα - Τρέπτσα, με τους παράγοντες της πρώτης να καταγγέλουν απόπειρα δωροδοκίας τους. Όπως αναφέρεται στην κατηγορία των τιμωριών της FIBA, οι δύο διαιτητές τιμωρήθηκαν για "αποτυχία αναφοράς", πλέον όμως μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στη δράση.

Η ΕΟΚ είχε συνεργαστεί το καλοκαίρι του 2023 με τους ερευνητές εκείνης της υπόθεσης, ενώ δεν έχει ορίσει τους διαιτητές στα πρωταθλήματά της μέχριο και σήμερα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ