ΙΚΑΡΟΣ

Επιστρέφει ο Λυκογιάννης

Επιστρέφει ο Λυκογιάννης
INTIME SPORTS

Ενάμιση χρόνο μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Ίκαρο Καλλιθέας, ο Άρης Λυκογιάννης επιστρέφει στην ομάδα που εδρεύει πλέον στη Χαλκίδα.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης συνάντησε το απόγευμα της Δευτέρας (2/12) τους διοικούντες του Ικάρου Χαλκίδας, για να συζητήσουν τη λύση της συνεργασίας τους, δεδομένου ότι το ρεκόρ (2-6) κάθε άλλο παρά ικανοποιητικό ήταν, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στον τρόπο που παίζει η ομάδα.

Οι δυο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή, ως προς το πώς θα λυθεί το συμβόλαιο και μια ημέρα αργότερα (Τρίτη 3/12), οι ιθύνοντες του Ικάρου κάλεσαν σε ραντεβού τον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος συμφώνησε να επιστρέψει στον πάγκο όπου καθόταν από τα μέσα της σεζόν 2008-09 έως τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012. Για την ακρίβεια, επέστρεψε στην... εξέλιξη εκείνης της ομάδας που έδρευε στην Καλλιθέα και τώρα βρίσκεται στη Χαλκίδα.

Ο Λυκογιάννης ήταν εκείνος που έδειξε το δρόμο από τη Β' Εθνική στην Α2 (2009), από την Α2 στην Α1 (2010), ενώ την πρώτη σεζόν του συλλόγου στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, βρέθηκε στην 10η θέση. Στα μέσα της περιόδου 2012-2013 αποχώρησε από τον Ίκαρο και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Λυκογιάννης εργάστηκε στη Σόλνα της Σουηδίας -όπου φέτος παίζει ο Σταύρος Τουντζιαράκης.

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ