ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επίσκεψη Μικρόπουλου στην προπόνηση του Πανιώνιου: “Αισθάνομαι ντροπή για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα”

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος,Θεόδωρος Μικρόπουλος έδωσε το “παρών” στην προπόνηση των κυανέρυθρων μετά την ήττα από την ΑΕΚ και έθεσε παίκτες και προπονητές προ των ευθυνών τους.

Το κλίμά στον Πανιώνιο μετά την δεύτερη βαριά ήττα στην Stoiximan GBL δεν είναι και το καλύτερο, με τον Λούκα Παβίτσεβιτς να βρίσκεται σε επισφαλή θέση.

Μία ημέρα μετά το άσχημο αποτέλεσμα και δύο ημέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση για το EuroCup με την Μπουργκ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος,Θεόδωρος Μικρόπουλος έδωσε το “παρών” στην προπόνηση των κυανέρυθρων και έβαλε “γκάζια” σε παίκτες και προπονητές.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην διοικητική ηγεσία, μαζί με τον Παναγιώτη Ηλιάδη, που επισκέπτεται την προπόνηση ώστε να μιλήσει στους παίκτες και τον προπονητή σε μια τέτοια κατάσταση. Το είπε μάλιστα και στη σύντομη αλλά ουσιαστική ομιλία του προς την ομάδα.

Η ομιλία Μικρόπουλου στην προπόνηση του Πανιώνιου

“Στα τέσσερα χρόνια που βρισκόμαστε στον Πανιώνιο, οι πιο παλιοί, όπως ο Νίκος Γκίκας, μπορούν να σας βεβαιώσουν ότι δεν έρχομαι συχνά. Θέλω να σας πω ότι αισθάνομαι ντροπή για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και δεν επιθυμώ να επαναληφθεί. Θέλω σκληρή δουλειά από όλους σας και να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας κι αναφέρομαι τόσο στος παίκτες, όσο και στους προπονητές και σε όλους. Δεν πρόκειται να ανεχτώ να υπάρχει παρόμοια εικόνα στους επόμενους αγώνες και θέλω να αλλάξει αυτό άμεσα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ