ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Επισημοποιήθηκε του Τζόουνς στον Αρκαδικό

Επισημοποιήθηκε του Τζόουνς στον Αρκαδικό

Ο ατζέντης του Κάμερον Τζόουνς ανακοίνωσε τη συμφωνία του 26χρονου γκαρντ με τον Αρκαδικό, στον οποίο υπέγραψε για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η αποστολή του Αρκαδικού για αποφυγή του υποβιβασμού είναι αρκετά δύσκολη, με τη διοίκηση του συλλόγου να κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου για την ενίσχυση του ρόστερ. Υπό αυτό το πρίσμα, οι νεοφώτιστοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Κάμερον Τζόουνς , ο οποίος θα βρίσκεται από σήμερα (1/2) στην Τρίπολη.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη ανακοίνωσε τη μεταγραφή μέσω "τιτιβίσματος" βάζοντας τέλος στην υπόθεση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,93μ. και αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του και αναμένεται σήμερα (1/2) να βρίσκεται στην Τρίπολη. Το νέο μέλος του ρόστερ της ομάδας της Τρίπολης ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στο Ισραήλ με τη φανέλα της Ιρόνι Νες Ζιόνα, η οποία τον αποδέσμευσε στις 20 Ιανουαρίου ενώ την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στη VTB League με τη ρωσική Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.

Πρόκειται για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Τοντ Μπράουν, ο οποίος δεν έπεισε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά έχοντας 8.1 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο στις 16 αναμετρήσεις που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη.

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ