ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Επισημοποιήθηκε του Νέλσον

Επισημοποιήθηκε του Νέλσον

Ο Πανελευσινιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ριβς Νέλσον, για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Παρελθόν από τους "σταχυοφόρους" αποτελούν οι Νίκος Καλλές και Νεντ Κοξ.

Μία προσθήκη και δύο αποδεσμεύσεις ανακοίνωσε ο Πανελευσινιακός, μέσα σε μερικά λεπτά. Η ομάδα του Τζίμη Κουστένη ανακοίνωσε την απόκτηση του Ριβς Νέλσον, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και το "διαζύγιο" με τους Νίκο Καλλέ και Νεντ Κοξ. Έτσι, οι "σταχυοφόροι" θα παρουσιαστούν αρκετά ανανεωμένοι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (1/3, 18:30), για τη 18η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Ριβς Νέλσον:

" Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την προσθήκη του Reeves Nelson στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Αμερικάνος φόργουρντ είναι 24 χρόνων και έχει ύψος 2,03. Η πρώτη του ευρωπαική ομάδα ήταν η Ζαλγκίρις Κάουνας. Τη φετινή χρονιά είχε ένα μικρό πέρασμα απο το Βελγικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Κάνγκοερόες πριν πάρει μεταγραφή για το Ισραήλ και τη Μακάμπι Ραανανά όπου σε έξι αγώνες είχε μέσο όρο 14.3 πόντους και 8.3 ριμπάουντ.

Ο Ριβς έκανε χθές Τρίτη 24/02/15 την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Πανελευσινιακού και όπως όλα δείχνουν θα κάνει ντεμπούτο στον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (01/03/15)".

Η ανακοίνωση της αποδέσμευσης των Νίκου Καλλέ και Νεντ Κοξ:

" Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει τη διακοπή συνεργασίας με τους αθλητές Νίκο Καλλέ και Νεντ Κοξ. Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους δύο παίκτες για την προσφορά τους κι εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ