EUROLEAGUE

Επίσημο: Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Κάιλ Χάινς

Επίσημο: Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Κάιλ Χάινς
OLIMPIA MILANO

Τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο θα φορά για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κάιλ Χάινς, με τους κόκκινους να ανακοινώνουν τη συμφωνία με τον 34χρονο σέντερ.

Μετά από επτά χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Κάιλ Χάινς πήρε την απόφαση να αλλάξει ομάδα. Ο 34χρονος σέντερ εξήγησε πριν από μερικές ημέρες τους λόγους πίσω από αυτή την απόφαση, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να τον αποχαιρετά με συγκινητικό τρόπο.

Κι αφού ήρθε το "αντίο" με κάθε επισημότητα, ακολούθησε η ανακοίνωση της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία επισημοποίησε την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας με τον παίκτη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κόκκινων, που επιστρέφει στην Ιταλία μετά τη διετία στη Βερόλι (2008-'10), δήλωσε πως "θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αρμάνι (ιδιοκτήτης) κ. Ντελ Όρκο (πρόεδρος) που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω για την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να ενταχθώ σε έναν ιστορικό σύλλογο, με τον στόχο να πανηγυρίσει πολλές νίκες. Εγώ κι η οικογένειά μου ανυπομονούμε να φτάσουμε στο Μιλάνο, στο νέο μας σπίτι, και να ξεκινήσει η νέα μας περιπέτεια".

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σταυρόπουλος εξήγησε πως "με τον Κάιλ, φέρνουμε μια μεγάλη προσωπικότητα στο Μιλάνο, έναν άνθρωπο ομάδας με πνεύμα νικητή, που θα αποτελέσει το παράδειγμα για όλους μας".

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ