Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επίσημη πρώτη για την ΦΕΑ

INTIME SPORTS

Η επίσημη πρώτη της ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ.έγινε στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Κυριάκο Κοσμίδη να έχει την πλειοψηφία των παικτριών του στη διάθεσή του.

Το πρώτο ραντεβού της ΦΕΑ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου δόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Κυριάκος Κοσμίδης είχε τις Νένα Νικολαΐδου, Εβίνα Σταμάτη, Κέιτι Γκερλντς, Ελένη Βασιλείου, Κατερίνα Δελή, Σοφία Κυριακοπούλου, Πωλίνα Σταμπούρλου, Βάσια Τζίμου και Τάνια Χαλιβέρα στη διάθεσή του.

Το τεχνικό τιμ της Φ.Ε.Α. δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμα στις υπηρεσίες της Ειρήνης Μητροπούλου, λόγω των υποχρεώσεών της με την Εθνική Γυναικών και της νεοαποκτηθείσας Νάντια Πάρκερ, η οποία αναμένεται στη χώρα μας την προσεχή Δευτέρα ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Τα κορίτσια της Φ.Ε.Α. καλωσόρισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Λιόσης και η Γενική Αρχηγός της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας, Ελένη Νικολέττου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ