ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Επίσημα στην Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς ο Κοπρίβιτσα

Ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα
Ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα 2021 DARRON CUMMINGS/ AP PHOTO

Μία μεταγραφή με το βλέμμα στο μέλλον ολοκλήρωσε η Παρτίζαν που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον νεαρό Σέρβο, Μπάλσα Κοπρίβιτσα.

Την απόκτηση του νεαρού Σέρβου σέντερ, Μπάλσα Κοπρίβιτσα ανακοίνωσε η Παρτίζαν για την επόμενη τριετία, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επενδύει στον απόφοιτο του Φλόριντα Στέιτ. Ο Κοπρίβιτσα επέστρεψε στον σύλλογο στον οποίο έμαθε το μπάσκετ από τα τμήματα των μίνι και αυτή τη φορά θα παίξει υπό τις οδηγίες του σπουδαίου Σέρβου κόουτς.

Από τον Οκτώβριο του 2019, ο Κόπριβιτσα ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα και μετά από δύο σεζόν στο NCAA και παίζοντας στο ΝΒΑ Summer League, ο νεαρός θα ξεκινήσει την καριέρα του στην Παρτιζάν.

Στην τελευταία του σεζόν στο κολέγιο, ο Κόπριβιτσα είχε μέσο όρο 9,1 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1,4 μπλοκ ανά παιχνίδι. Την απόκτηση του Κοπρίβιτσα είχε προϊδεάσει μέσω Twitter και ο πρόεδρος της Παρτίζαν.

Μάλιστα η Παρτίζαν είχε κατακτήσει την EuroLeague το 1992 έχοντας ως σέντερ τον πατέρα του Μπάλσα, Σλάβισα Κοπρίβιτσα και προπονητή τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Έτσι μετά τον πατέρα, για τον Ομπράντοβιτς θα παίξει και ο υιός Κοπρίβιτσα.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ