ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, Πίτερς: Οι ερυθρόλευκοι προανήγγειλαν την επέκταση του Αμερικανού με μία υπογραφή και μία "καλημέρα"

Ο Άλεκ Πίτερς με το τρόπαιο του Κυπέλλου
Ο Άλεκ Πίτερς με το τρόπαιο του Κυπέλλου KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός προανήγγειλε την υπογραφή της πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του Άλεκ Πίτερς (29 χρονών, 2.03 μέτρα) με δύο tweet στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, με το πρώτο να λέει "καλημέρα" και το δεύτερο να δείχνει ένα χέρι να βάζει μία υπογραφή σε συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός αρέσκεται στο να δημιουργεί αγωνία στους φίλους του, με ευρηματικά post στα social media. Αυτό έκανε και σήμερα (21/2), αφού με δύο διαφορετικά post προανήγγειλε την επέκταση του συμβολαίου του Άλεκ Πίτερς (29 χρονών, 2.03 μέτρα).

Συγκεκριμένα, αρχικά οι "ερυθρόλευκοι" ανέβασαν ένα post με μία κούπα του καφέ που ακουγόταν η φωνή του Πίτερς να λέει "καλημέρα" για να... ετοιμάσουν το έδαφος, ενώ στην συνέχεια ανέβασαν ένα χέρι να βάζει μία υπογραφή σε ένα συμβόλαιο.

Δείτε τα δύο post:

Ο Πίτερς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2022. Την περσινή χρονιά (2022/23) την πέρασε κυρίως στην σκιά του Σάσα Βεζένκοβ, αν και την συνόδεψε με το βραβείο του MVP του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Φέτος ωστόσο, στην δεύτερη χρονιά του, είχε την αγωνιστική του έκρηξη και διανύει κάνει σεζόν καριέρας με την ομάδα του Πειραιά, έχοντας 14.1 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο με 51.6% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 14.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο με 54.8% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ