ΕΟΚ

ΕΟΚ: Το προσωρινό Δ.Σ όρισε εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ

Τα γραφεία της ΕΟΚ
Τα γραφεία της ΕΟΚ EUROKINISSI

Το προσωρινό Δ.Σ της ΕΟΚ όρισε τις εκλογές της Ομοσπονδίας στις 12 Σεπτεμβρίου, ωστόσο την ίδια στιγμή αναμένεται την Πέμπτη (17/6) το Πρωτοδικείο Αθηνών να εκδώσει απόφαση για την προσφυγή της παράταξης Φασούλα, όπου ζητάει να κριθεί έκπτωση η προσωρινή διοίκηση.

Το συμβούλιο της ΕΟΚ ολοκληρώθηκε, με την προσωρινή διοίκηση να ορίζει τις εκλογές της Ομοσπονδίας στις 12 Σεπτεμβρίου, σε μία σύσκεψη που το παρών έδωσαν μόνο τα 12 από τα 21 μέλη της.

Με βάση λοιπόν αυτή την απόφαση, η προσωρινή διοίκηση θα παραμείνει στην θέση της μέχρι και τον Σεπτέμβριο, ούσα υπεύθυνη για να ορίσει τις αρχαιρεσίες.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: "Με ομόφωνη απόφαση του, κατά την σημερινή συνεδρίαση, το προσωρινό Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. προκήρυξε Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την 12η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00, στο Ο.Α.Κ.Α., Λ. Κηφισίας, αρ. 37, Μαρούσι (έναντι των γραφείων της Ε.Ο.Κ.), και σε περίπτωση επιβολής περιοριστικών μέτρων λόγω COVID19 τα παραπάνω θα διεξαχθούν με έτερη νόμιμη διαδικασία, που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως".

Την Πέμπτη (17/6) η απόφαση του Πρωτοδικείου στην προσφυγή της παράταξης Φασούλα

Την ίδια στιγμή πάντως που οι εκλογές της Ομοσπονδίας ορίζονταν στις 12 Σεπτεμβρίου, το Πρωτοδικείο Αθηνών εκδίκαζε την υπόθεση της προσφυγής της παράταξης Φασούλα με την οποία ζητούσε να θεωρηθεί έκπτωση η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, το Πρωτοδικείο θα εκδώσει την απόφασή του την Πέμπτη (17/6). Όπως γίνεται σαφές, αν η προσωρινή Διοίκηση της ΕΟΚ κριθεί έκπτωτη, τότε αυτόματα θα αλλάξουν τα δεδομένα στην Ομοσπονδία.

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ