ΕΟΚ

ΕΟΚ: Συνάντηση Βαγγέλη Λιόλιου με Δημήτρη Διαμαντίδη με φόντο τη συνεργασία των δύο πλευρών

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ Βαγγέλης Λιόλιος συναντήθηκε με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και του ζήτησε να αναλάβει πόστο που θα αφορά στο μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Η επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ αποτελεί βασικό μέλημα για την Ομοσπονδία και στο αναπτυξιακό πρόγραμμα πρόγραμμα έχει δοθεί τεράστια βάση. Γι αυτό και η ΕΟΚ θέλει να κάνει μέλος αυτής της προσπάθειας και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, στο οποίο και ζήτησε να αναλάβει συγκεκριμένο πόστο.

Το rising stars, η επιστροφή των αγώνων ανάμεσα στις ομάδες των Ενώσεων, η οργάνωση όλων των Εθνικών ομάδων είναι οι πυλώνες ανάπτυξης του μπάσκετ στην Ελλάδα και ο Βαγγέλης Λιόλιος έχει ρίξει τεράστιο βάρος εκεί.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Νίκος Σταυρόπουλος έχουν αναλάβει την ευθύνη και θέλουν να τα φτιάξουν όλα από την αρχή προκειμένου να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε εδώ και χρόνια, τα μίτινγκ στην Ομοσπονδία είναι συνεχή και γίνονται συνεχείς προσπάθειες να οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα το κομμάτι της ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ όμως δεν μένει εκεί και θέλει κι άλλους σπουδαίους αθλητές του παρελθόντος να πλαισιώσουν την προσπάθεια. Γι αυτό και την Τρίτη το μεσημέρι συναντήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδειξε ενδιαφέρον, όμως κάτι οριστικό δεν υπάρχει. Ήταν μια πρώτη επαφή σε πολύ καλό κλίμα και πλέον απομένει να δούμε αν θα προχωρήσει η συνεργασία.

TAGS ΕΟΚ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ