ΕΟΚ

ΕΟΚ: Ο Βαγγέλης Λιόλιος συναντήθηκε με τον Σιμόν Μιζράχι

Ο Βαγγέλης Λιόλιος με τον Σιμόν Μιζράχι
Ο Βαγγέλης Λιόλιος με τον Σιμόν Μιζράχι ΕΟΚ

Ο πρόεδρος της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, όπου και συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Λιόλιο, με τους δύο άνδρες να ανταλλάσουν απόψεις.

Η παρουσία της Μακάμπι στην Ελλάδα για την συμμετοχή της στο 4ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" αποτέλεσε την κατάλληλη αφορμή για να συναντηθούν ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο Σίμον Μιζράχι.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ υποδέχθηκε στο γραφείο του τον εμβληματικό πρόεδρο της Μακάμπι, με τους δύο άνδρες να συνομιλούν και να ανταλλάσουν απόψεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Ενας εμβληματικός παράγοντας του ισραηλινού μπάσκετ, με πολυετή και έντονη παρουσία στα δρώμενα του αθλήματος στην Ευρώπη, τίμησε σήμερα με την παρουσία του την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Ο Σιμόν Μιζράχι, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΟΚ με την ευκαιρία της παρουσίας της Μακάμπι στην Ελλάδα για αγώνες προετοιμασίας και τη συμμετοχή της στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος τον υποδέχτηκε και συνομίλησε μαζί του, έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσει από πρώτο χέρι ιστορίες και αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία του αθλήματος και στις οποίες ο Σιμόν Μιζράχι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο κ. Μιζράχι εξέφρασε τον σεβασμό του για την πορεία του ελληνικού μπάσκετ, βλέποντας και τις προθήκες με τα τρόπαια και οι δύο άνδρες επιβεβαίωσαν την πρόθεση διαρκούς και εποικοδομητικής συνεργασίας."

TAGS ΕΟΚ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ