ΕΟΚ

ΕΟΚ: Ο Βαγγέλης Λιόλιος συναντήθηκε με μέλη του ΠΣΑΚ

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ PHOTO CREDITS: HELLENIC BASKETBALL FEDERATION

Συνάντηση με μέλη του ΠΣΑΚ είχε το μεσημέρι της Δεύτερας (4/10) ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος που συζήτησε μαζί τους θέματα που απασχολούν τον σύνδεσμο.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος συναντήθηκε το μεσημέρι της Δεύτερας (4/10) με μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμοιβόμενων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον σύνδεσμο. Το παρών για τον ΠΣΑΚ έδωσαν ο πρόεδρος Ανδρέας Γλυνιαδάκης και μέλη του συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Ο Πρόδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, είχε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Το «παρών» έδωσαν από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών ο πρόεδρος Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Α’ Αντιπρόεδρος, Λίνος Χρυσικόπουλος, ο γενικός διευθυντής, Κώστας Αλεξανδρίδης και ο Νομικός Σύμβουλος, Γιάννης Ζαφειρόπουλος. Η συζήτηση ανάμεσα σε δύο πλευρές έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και τέθηκαν επί τάπητος θέματα που απασχολούν τον σύνδεσμο. Ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που θα γίνουν με επίκεντρο τον Έλληνα μπασκετμπολίστα".

TAGS ΕΟΚ ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ