ΕΟΚ

ΕΟΚ: Ο Βασιλακόπουλος θέλει να κάνει εκλογές στη Λεωφόρο, παρά το απαγορευτικό

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου EUROKINISSI

Η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ συνεχίζει τον προγραμματισμό για τη διεξαγωγή των εκλογών δια ζώσης στο "Απόστολος Νικολαΐδης", παρά το απαγορευτικό που ύψωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Το απαγορευτικό του Νίκου Χαρδαλιά αναφορικά με τις δια ζώσης εκλογές της ΕΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" δημιούργησε τις τελευταίες ώρες μείζον ζήτημα αναφορικά με τη διεξαγωγή τους, την Κυριακή 30 Μαΐου. Ως γνωστόν, η προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας έχει ορίσει τη συγκεκριμένη μέρα και τόπο για τις αρχαιρεσίες και τη μετάβαση στην επόμενη μέρα, πλην όμως το μήνυμα του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη ήταν σαφές.

Μία τοποθέτηση που αυτόματα συνεπάγεται πως η όλη διαδικασία είναι στον "αέρα". Παρόλ' αυτά, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει κατεύθυνση. Κι αυτό γιατί εξακολουθεί να θέλει την πραγματοποίηση των εκλογών την Κυριακή 30 Μαΐου στο "Απόστολος Νικολαΐδης" με φυσική παρουσία.

Όπερ και σημαίνει πως η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ συνεχίζει να προχωράει τη διαδικασία, βάσει του προγραμματισμού που υπάρχει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ