ΕΟΚ

ΕΟΚ: "Ο Γιώργος Παπαγιάννης κλήθηκε, αλλά δεν του έδωσε άδεια ο Παναθηναϊκός, συνεχίζεται η επικοινωνία"

Ο Γιώργος Παπαγιάννης στη διάρκεια του EuroBasket 2022
Ο Γιώργος Παπαγιάννης στη διάρκεια του EuroBasket 2022 EUROKINISSI

Η ΕΟΚ ενημέρωσε για την ομάδα που θα διαχειριστεί ο Δημήτρης Ιτούδης στον κρίσιμο αγώνα με το Βέλγιο, παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσει ο Γιώργος Παπαγιάννης. "Κλήθηκε, αλλά δεν δόθηκε άδεια από την ομάδα του" αναφέρει επίσημη ενημέρωση.

Την επομένη της βαριάς εντός έδρας ήττας από τη Λετονία, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στη δωδεκάδα της Εθνικής Ανδρών εν όψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με το Βέλγιο.

Πέραν του Νικ Καλάθη (ήταν παρών με πολιτικά, δίπλα από τον πάγκο στα "Δύο Αοράκια") το "παρών" θα δώσουν επίσης ο Κώστας Παπανικολάου, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (από τις ομάδες της EuroLeague, συν τον Μιχάλη Λούντζη που ήταν ήδη από τον αγώνα με τη Λετονία), συν τον Δημήτρη Αγραβάνη που -όπως φαίνεται- ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη λίστα που έδωσε η ΕΟΚ δεν βρίσκεται πάντως ο Γιώργος Παπαγιάννης, παρότι κλήθηκε. Εν προκειμένω, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας αναφέρεται χαρακτηριστικά πως "ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε επίσης κληθεί αλλά δεν του δόθηκε άδεια από την ομάδα του να δώσει το "παρών". Η επικοινωνία θα συνεχιστεί με την προσδοκία ο παίκτης να συμμετάσχει στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Βέλγιο".

Από την άλλη, από την προετοιμασία της "γαλανόλευκης" αποχώρησαν ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο Βασίλης Μουράτος και ο Όμηρος Νετζήπογλου.

Η Εθνική Ανδρών θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ και το πρωί της Κυριακής 13 Νοεμβρίου και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ταξίδι στο Βέλγιο.

Αναλυτικά οι διαθέσιμοι αθλητές, από τους οποίους θα επιλέξει δώδεκα (12) ο Δημήτρης Ιτούδης για τον αγώνα με το Βέλγιο:

  1. Νικ Καλάθης
  2. Μιχάλης Λούντζης
  3. Κώστας Παπανικολάου
  4. Γιαννούλης Λαρεντζάκης
  5. Λευτέρης Μποχωρίδης
  6. Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
  7. Δημήτρης Αγραβάνης
  8. Νίκος Γκίκας
  9. Δημήτρης Μωραΐτης
  10. Νίκος Ρογκαβόπουλος
  11. Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
  12. Μιχάλης Τσαϊρέλης
  13. Γιώργος Τσαλμπούρης
  14. Δημήτρης Κακλαμανάκης
  15. Κωστής Γόντικας
TAGS ΕΟΚ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ