ΕΟΚ

ΕΟΚ και ΠΣΑΚ συντάσσουν αίτημα προς την Πολιτεία για επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Το σήμα της ΕΟΚ όπως φαίνεται από μπάνερ στα γραφεία της Ομοσπονδίας
Το σήμα της ΕΟΚ EUROKINISSI

Σε συνάντηση που είχε σήμερα το Δ.Σ. της ΕΟΚ με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, αποφασίστηκε να συνταχθεί κοινό αίτημα προς την Πολιτεία για να άρει το συντομότερο δυνατόν τις ισχύουσες απαγορεύσεις, έτσι ώστε να ξεκινήσει και πάλι η δράση στις κατηγορίες που παραμένεουν ανενεργές.

Κοινό αίτημα αναμένεται να συνταχθεί από ΕΟΚ και ΠΣΑΚ με αποδέκτη την Πολιτεία, έτσι ώστε να ξεκινήσει η δράση στις κατηγορίες που παραμένουν ανενεργές.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Το Δ.Σ. της ΕΟΚ, με την παρουσία του προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου, του β' αντιπρόεδρου Αριστείδη Γολέμη και του Γενικού Γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη, είχε σήμερα μία ακόμα συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, αποτελούμενη από τους Βαγγέλη Μάντζαρη, Φώτη Βασιλόπουλο και Κώστα Αλεξανδρίδη, προκειμένου να συντονίσουν τις κοινές τους ενέργειες προς την κατεύθυνση της άμεσης επανέναρξης της δράσης στις κατηγορίες που παραμένεουν ανενεργές.

Σε κλίμα απόλυτης τάυτισης απόψεων και κοινής επιθυμίας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνταχθεί κοινό αίτημα προς την Πολιτεία για να άρει το συντομότερο δυνατόν τις ισχύουσες απαγορεύσεις, πάντα με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων που θα προτείνουν οι ειδικοί επιστήμονες, ώστε να μη μένει το μπάσκετ αποκλεισμένο, την ώρα που οι τομείς της δημόσιας ζωής επιχειρούν την επιστροφή τους στην κανονικότητα.

Επισημάνθηκε εκ νέου η απόλυτη ετοιμότητα της ομοσπονδίας για έναρξη όλων των πρωταθλημάτων μόλις δοθεί η έγκριση από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, όπως φυσικά και η επιθυμία των παικτών να επιστρέψουν άμεσα στα γήπεδα μετά από τόσο μακρά απραξία με όσα αυτή συνεπάγεται".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΟΚ ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ