ΕΟΚ

ΕΟΚ: Η Διοικούσα Επιτροπή ζητά να διεξαχθούν οι εκλογές σε Λεωφόρο ή ΟΑΚΑ

Το Απόστολος Νικολαΐδης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας
Το Απόστολος Νικολαΐδης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας EUROKINISSI

Τα ποδοσφαιρικά γήπεδα Απόστολος Νικολαϊδης και Σπύρος Λούης σε Λεωφόρο Αλεξάνδρας και ΟΑΚΑ αντίστοιχα ζήτησε η ΕΟΚ, για να διεξαχθούν σε ένα από αυτά η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές της 30ης Μαΐου.

Το ποδοσφαιρικό γήπεδο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ζήτησε με εγγραφό της η Διοικούσα Επιτροπή της Ομοσπονδίας, προκειμένου να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση και εν συνεχεία οι εκλογές της 30ης Μαΐου. Ως δεύτερη επιλογή, θέλει το ΟΑΚΑ, τις ανοιχτές εγκαστάσεις του στίβου και του ποδοσφαίρου.

Την ίδια στιγμή που στο Πρωτοδικείο έγινε ένα μικρός χαμός, με τον δικαστή να γνωρίζει αυτή τη φορά από αθλητισμό και μπάσκετ και να έχει άποψη επί των γεγονότων, το προεδρείο της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ έκανε την κινήση του και έστειλε δύο έγγραφα για τις αρχαιρεσίες στις 30 Μαϊου.

Ζήτησε να γίνουν οι εκλογές στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, που αποτελεί την πρώτη επιλογή. Ως εναλλακτική, ζήτησε το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών Σπύρος Λούης. Με αυτό τον τρόπο ξεκαθάρισε πως δεν θέλει ηλεκτρονικές εκλογές, καθώς ζήτησε ανοιχτό χώρο για τη διαδικασία.

Η επιλογή του ΟΑΚΑ είχε ξαναπέσει στο τραπέζι, όμως το έγγραφο για τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και το ιδιόκτητο γήπεδο του Παναθηναϊκού, αποτελεί είδηση. Πάντως το πρωτοδικείο θα περιμένει να δει αν η ΕΟΚ θα τηρήσει όλες τις διαδικασίες μέχρι τις 18 Μαΐου και εν συνεχεία - στις 24 Μαΐου - θα αποφασίσει τι θα γίνει στις εκλογές.

Αν διαπιστώσει πως δεν υπάρχει επιθυμία να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία, μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγή της Διοίκησης Πρωτοδικείου, ορίζοντας μια καινούργια, που ακόμα και μέσα σε 10 μέρες, θα έχει τη δικαιοδοσία να κάνει εκλογές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ