ΕΟΚ

ΕΟΚ: "Εμείς απλά αποδέχθηκαμε τη συμφωνία της ΑΕΚ με την Χολόν για την φιλοξενία της στα Άνω Λιόσια"

ΕΟΚ: "Εμείς απλά αποδέχθηκαμε τη συμφωνία της ΑΕΚ με την Χολόν για την φιλοξενία της στα Άνω Λιόσια"
EUROKINISSI

Τη δική της θέση στην ανακοίνωση της ΑΕΚ που έκανε λόγο για απόφαση της FIBA με συναίνεση της ΕΟΚ έδωσε η Ομοσπονδία για τη φιλοξενία της Χάποελ στα Άνω Λιόσια.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση και υποστήριξε πως "εξαιτίας της συγκυρίας και εξαιτίας της εκρύθμου καταστάσεως, δεν μπορούσαμε παρά να αποδεχτούμε την απόφαση της FIBA, με συναίνεση της ΕΟΚ, για φιλοξενία (δίχως οικονομικό αντάλλαγμα) της Χάποελ Χολόν στο Γήπεδό μας". Κάτι που έφερε την άμεση αντίδραση της Ομοσπονδίας, που πήρε θέση και μάλιστα υπήρξε και έντονη δυσφορία.

"Η Ισραηλινή ομοσπονδία ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι οι ομάδες συμφωνούν και ρώτησε τυπικά τη δική της θέση. Εν συνεχεία ρωτήσαμε την ΑΕΚ και μας επιβεβαίωσε επίσημα ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την Χάποελ Χολόν και συναινεί στο να αγωνιστεί η ισραηλινή ομάδα στα Άνω Λιόσια. Η ΕΟΚ, λοιπόν, μετά τις επίσημες διαβεβαιώσεις όλων και κυρίως από το γεγονός ότι η ΑΕΚ ήταν σύμφωνη, έδωσε το τυπικό ΟΚ" .

Αυτή ήταν η απάντηση - θέση της Ομοσπονδίας στο ερώτημα που είχε να κάνει με την ανακοίνωση της ΑΕΚ και μάλιστα στην ΕΟΚ υποστηρίζουν πως υπάρχουν έγγραφες αποδείξεις από την ανταλλαγή αυτών των εγγράφων, που επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

TAGS ΕΟΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ