ΕΟΚ

ΕΟΚ: Ακύρωσε τα πρωταθλήματα Α2 Γυναικών, Β' και Γ' Εθνικής Ανδρών για την σεζόν 2020/21

Το σήμα της ΕΟΚ
Το σήμα της ΕΟΚ EUROKINISSI

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι τα πρωταθλήματα της Α2 Γυναικών, της Β' Εθνικής Ανδρών και της Γ' Εθνικής Ανδρών για την σεζόν 2020/21 θεωρούνται ως μη γενόμενα, ρίχνοντας και επίσημα αυλαία στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Τίτλοι τέλους και επίσημα για τα πρωταθλήματα της Α2 Γυναικών, ,Β' Εθνικής Ανδρών και Γ' Εθνικής Ανδρών για την σεζόν 2020/21. Την είδηση έκανε γνωστή η ΕΟΚ, χαρακτηρίζοντας με ανακοίνωσή της ως "μη γενόμενα" τα φετινά πρωταθλήματα.

Με το ημερολόγιο να δείχνει 15 Ιουνίου 2021 και τους παίκτες και τις ομάδες να είναι εκτός αγώνων από τον Νοέμβριο λόγω κορονοϊού, γίνεται σαφές ότι πλέον δεν ήταν ρεαλιστικό να διεξαχθούν αυτά τα πρωταθλήματα, με την ΕΟΚ να τονίζει ότι όλες οι ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά τα πρωταθλήματα έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή και στα πρωταθλήματα της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι τα Πρωταθλήματα Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών δεν θα συνεχιστούν και θεωρούνται ως μη γενόμενα για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Τα σωματεία που είχαν δικαίωμα στην Β’ και Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών και στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2020-21 έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στις αντίστοιχες κατηγορίες την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η ρύθμιση αυτή δεν ισχύει για τα σωματεία που δεν συμμετείχαν στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών και στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2020-21, καθότι τα εν λόγω πρωταθλήματα διεξήχθησαν.

TAGS ΕΟΚ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ