ΤΟΥΡΚΙΑ

Εντυπωσιακό το ντεμπούτο του Γιουτζίν Τζέρμαν στην Τουρκία

Εντυπωσιακό το ντεμπούτο του Γιουτζίν Τζέρμαν στην Τουρκία
YUKATEL MERKEZEFENDI BELEDIYESI TWITTER

Σπουδαίος στην πρώτη του εμφάνιση στην τουρκική Λίγκα, ο Γιουτζίν Τζέρμαν οδήγησε μαζί με τον έτερο πρώην παίκτη του Ιωνικού, Τζέρι Χόλογουελ, την Μπελεντίγεσι Ντενιζλί σε μεγάλη νίκη επί της Μπεσίκτας.

Λίγες ημέρες μετά από την αποχώρησή του από τον Ιωνικό, ο Γιουτζίν Τζέρμαν έκανε την Κυριακή (13/2) το ντεμπούτο του με την Μπελεντίγεσι Ντενιζλί και την οδήγησε σε μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Μπεσίκτας (76-71) για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ έμεινε στο παρκέ για 29:39, σκόραρε 20 πόντους (6/10 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 5/7 βολές), μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ, έδωσε δύο ασίστ και ήταν χάρμα ιδέσθαι για την ομάδα του που παλεύει για να μείνει στην πρώτη κατηγορία.

Σπουδαίος και ο δεύτερος πρώην παίκτης του Ιωνικού, ο Τζέρι Χόλογουελ, που σκόραρε 21 πόντους (8/10 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 2/2 βολές) σε 35 λεπτά, την ώρα που ο πρώην NBAer Ρόντε Χόλις-Τζέφερσον είχε 9 πόντους σε 37 λεπτά για την Μπεσίκτας και οι Σιπαχί (16 πόντοι), Αρνά (15 πόντοι), Χαλταλί (16 πόντοι) ήταν οι μοναδικοί που διασώζονταν.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ