ΚΑΟΔ

Ενισχυμένος με Ρέθυμνο

Ενισχυμένος με Ρέθυμνο

Η διοίκηση του ΚΑΟΔ American Genetics είναι έτοιμη να ενισχύσει το ρόστερ με την απόκτηση ενός Αμερικανού σέντερ με ευρωπαϊκή εμπειρία, αντικαθιστώντας τον Τερόν Τζόνσον.

Στην απόκτηση ενός Αμερικανού σέντερ με ευρωπαϊκή εμπειρία αντικαθιστώντας τον Τερόν Τζόνσον είναι έτοιμη να προχωρήσει η διοίκηση του ΚΑΟΔ American Genetics ενισχύοντας το ρόστερ.

Ο Κώστας Μέξας κατέληξε στον εκλεκτό του που μέχρι προ ημερών αγωνιζόταν σε πρωτάθλημα της Ανατολικής Ευρώπης και τον οποίο ευελπιστεί να έχει στην διάθεσή του στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με το Ρέθυμνο στο κλειστό "Δημήτρης Κραχτίδης"¨.

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ American Genetics είχε την ευκαιρία να δει σήμερα τους παίκτες του αντί σε προπόνηση στο φιλικό παιχνίδι με την Καβάλα όπου η ομάδα της Δράμας επικράτησε.

Μοναδικός απών ήταν ο Δημήτρης Τσαλδάρης περισσότερο για να προφυλαχθεί μετά τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του που είχε αισθανθεί στην προχθεσινή προπόνηση. Της Δευτέρας αλλά παρ' όλα αυτά όλα δείχνουν ότι θα δώσει το παρών στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ