ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Μπιέλιτσα

Ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Μπιέλιτσα
PHOTO CREDITS: FIBA

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα βρίσκεται σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα και μόλις λυθεί το συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε είναι πιθανό να ενταχθεί στις προπονήσεις των "ερυθρόλευκων" του Βελιγραδίου.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα (35 χρονών, 2.08 μέτρα) σκέφτεται τον επαναπατρισμό του και ο Ερυθρός Αστέρας έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Αυτό υποστηρίζει η σερβική ιστοσελίδα "meridianbetsport.rs", αναφέροντας ότι ο βετεράνος φόργουορντ είναι πιθανό να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας και αν δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση να υπογράψει συμβόλαιο.

Για να γίνει βέβαια αυτό, πρέπει πρώτα ο Μπιέλιτσα να μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε με την οποία έχει συμβόλαιο. Αυτό θεωρητικά μοιάζει τυπικό, αφού ο GM της τουρκικής ομάδας δήλωσε πριν από μερικές εβδομάδες πως ο Σέρβος έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται. Προς το παρόν ωστόσο δεν έχει βρεθεί λύση.

Η περσινή σεζόν ήταν εφιαλτική για τον Μπιέλιτσα, αφού μία σειρά τραυματισμών είχε ως συνέπεια να αγωνιστεί συνολικά μόλις σε 7 αγώνες με την Φενέρμπαχτσε, έναν στην τουρκική λίγκα και έξι στην EuroLeague. Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση είχε μόλις 2.5 πόντους και 2.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 9 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ABA LEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ