ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Ο... μάγος Ντάριν Ντόρσεϊ για τον Χολαργό

Ο... μάγος Ντάριν Ντόρσεϊ για τον Χολαργό

Ο Χολαργός φέρεται να συμφώνησε με τον Ντάριν Ντόρσεϊ, που μέχρι πρότινος έπαιζε στην γαλλική Σαλόν και εντυπωσίασε πέρυσι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League (VIDEO).

Κοντά σε άλλη μία μεταγραφική κίνηση είναι ο Χολαργός. Σύμφωνα με το sportando οι νεοφώτιστοι βρήκαν στο πρόσωπο του Ντάριν Ντόρσεϊ τον πέμπτο ξένο ενόψει της παρθενικής σεζόν τους στην Basket League, συνεχίζοντας με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό της ομάδας. Ήδη ο Χολαργός έχει αποκτήσει τους Τέντι Οκερέαφορ, Τζερμέιν Λαβ, Τζαβόντε Χόκινς και Τορλίν Φιτζπάτρικ.

Πέρα από τους ξένους, ο Άρης Λυκογιάννης έχει πάρει στην ομάδα του και τέσσερις ελπιδοφόρους Έλληνες αθλητές, τον Διονύση Σκουλίδα, τον Θωμά Κώττα, τον Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη και τον Μιχάλη Καμπερίδη, στελεχώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ του.

Όσον αφορά τον Ντόρσεϊ, πρόκειται για έναν 31χρονο Αμερικανό πόιντ γκαρντ που έπαιζε την προηγούμενη χρονιά στην γαλλική Σαλόν, έχοντας ρόλο μπακ-απ πίσω από τον Νέιτ Γουόλτερς. Ο Ντόρσεϊ είχε 5,2 πόντους και 2,8 ασίστ σε 17,4 λεπτά κατά μέσο όρο στο γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ στο Basketball Champions League βρέθηκε στο δρόμο του ΠΑΟΚ, κόντρα στον οποίον έκανε μάλιστα και την καλύτερη εμφάνισή του στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων ο Ντόρσεϊ έβαλε 12 πόντους και μοίρασε 11 ασίστ, οδηγώντας την Σαλόν στη νίκη επί του "δικεφάλου" με 75-61. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα θεαματικό παίκτη, με ικανότητα να... μαγεύει στο παρκε.

Δείτε την όμορφη ατομική προσπάθεια από το φετινό ματς με τον ΠΑΟΚ:

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ