ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Εναντίον της οι παίκτες

Εναντίον της οι παίκτες
Γκαγκαλούδης NEWSPORTS

Μέσω επιστολής τους που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, οκτώ αθλητές που την περασμένη περίοδο έπαιξαν στην Ολυμπιάδα Πατρών κατήγγειλαν τη διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα τον κ. Μπογιονικολό.

Στους Γκαγκαλούδη, Μουλάκη, Τομαρά, Κακαρούδη, Πέττα, Γεωργίτση, Κούρτη και Κοσάνοβιτς, έσπευσε να απαντήσει η διοίκηση των Πατρινών.

Το κείμενο της επιστολής:

" Σαν περσινοί παίκτες της Ολυμπιάδας Πατρών αισθανόμαστε πικραμένοι και εξαπατημένοι από την στάση του προέδρου της ομάδας κ. Μπογονικολού διότι ενώ δείξαμε ανοχή κατανόηση και υπομονή σε πολλά λειτουργικά προβλήματα όπως απλήρωτα ενοίκια σπιτιών, διωγμούς από τα σπίτια, κόψιμο νερού και πετρελαίου ακόμα και σε παίχτες που είχανε οικογένεια και παιδιά καθώς και στο ότι καθυστερούσαν οι πληρωμές των μηνιαίων δόσεων από τα χρήματα που είχε συμφωνήσει ο καθένας μας να πάρει στην αρχή της συνεργασίας μας, όταν έφτασε ο καιρός δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από πλευράς Ολυμπιάδας.

Και τι εννοούμε λέγοντας ανταπόκριση: όταν τελείωσε το πρωτάθλημα η ομάδα μας όφειλε μεγάλο μέρος της χρηματικής μας συμφωνίας (πάνω από τα μισά στους περισσότερους) για το οποίο ύστερα από πολλές παρακλήσεις δεχτήκαμε να πάρουμε μια επιταγή με όλο το υπολειπόμενο ποσό ο καθένας με ξεχωριστές ημερομηνίες για να διευκολύνουμε την ομάδα καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και αδυνατούσε να μας εξοφλήσει άμεσα όπως και όφειλε βάση συμφωνίας. Δυστυχώς στην ημερομηνία λήξης της κάθε επιταγής το ποσό δεν ήταν κατατεθειμένο σε κανέναν από εμάς".

"Διαπιστώσαμε ότι οι επιταγές αυτές μετά την παραλαβή τους από εμάς, από τον κ. Μπογονικολό, ΞΑΦΝΙΚΑ αλλάξανε ιδιοκτησία οι εταιρίες, αυτές εκ των οποίων η μία εταιρία έχει εκδώσει επιταγές σε αρκετούς από εμάς. Αναρωτιόμαστε λοιπόν πως αυτές οι επιταγές είναι ακόμα στα χέρια μας εφόσον δεν έχουν καμία σχέση με την Ολυμπιάδα. Όσες προσπάθειες κάναμε να επικοινωνήσουμε με τον κ.Μπογονικολό, ή κάποιο συνεργάτη του δεν απέδωσαν καθώς δεν βρήκαμε κανέναν. Αναγκαστήκαμε έτσι να σφραγίσουμε τις επιταγές όλοι μας και από εδώ και πέρα θα κινηθούμε νομικά για την διεκδίκηση των χρημάτων μας".

"Επίσης αναρωτιόμαστε πως αυτή η ομάδα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 όταν δεν έχει δώσει βεβαίωση αποδοχών σε κανέναν από εμάς τους περσινούς παίχτες και δεν έχει κολλήσει κανένα ένσημο όπως ορίζει ο νόμος για όλες τις Κ.Α.Ε. Ο σύνδεσμός μας, ο Π.Σ.Α.Κ έκανε καταγγελία στο Ι.Κ.Α της Πάτρας εκ μέρους όλων μας αλλά ακόμα δεν έχουμε παραλάβει τα ένσημα ούτε τη βεβαίωση αποδοχών, η οποία και να μας δινότανε τώρα είναι άχρηστη φυσικά".

"Θα πρέπει πια να σταματήσει αυτό το ψέμα ότι ο συγκεκριμένος πρόεδρος δεν χρωστάει πουθενά όπως γράφεται κατά περιόδους και κάνουμε παράκληση στην αρμόδια ομοσπονδία να επαλειφθεί του θέματος".

Με όλο το σεβασμό:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΛΑΚΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΤΟΜΑΡΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΑΡΟΥΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΤΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ, ΠΕΤΖΑ ΚΟΣΑΝΟΒΙΤΣ".

Η απάντηση της ομάδας

Στο μεταξύ, η ομάδα απάντησε με την εξής ανακοίνωση: "Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ δηλώνει ότι συνεχίζει την συνεπή παρουσία της στο πρωτάθλημα Α2 και την απάντηση σε κάθε λογής συκοφάντες θα την δώσει το νομικό τμήμα της με την κατάθεση σχετικών μηνύσεων".

Στον συνεχιζόμενο πόλεμο θα είναι πάλι νικήτρια η ομάδα όπως είναι σταθερά νικήτρια όλα τα χρόνια. Το Σάββατο πάμε όλοι γήπεδο να δούμε την νίκη-απάντηση της ομάδας μας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ