VIRAL

Εμπρού Σαχίν Οσμάν: Ποια είναι η Τουρκάλα με τους 4.1 εκατ. followers στο Instagram που μαγνήτισε τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

Εμπρού Σαχίν Οσμάν: Ποια είναι η Τουρκάλα με τους 4.1 εκατ. followers στο Instagram που μαγνήτισε τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Μία εντυπωσιακή παρουσία στην άκρη του πάγκου της Τουρκίας αρκούσε για να τραβήξει τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ. Ποια είναι η Εμπρού Σαχίν Οσμάν, που μαγνήτισε τα φωτογραφικά κλικ.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με 19.000 φιλάθλους να αποθεώνουν τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη σε κάθε ευκαιρία, υπήρχε μια παρουσία που τράβηξε τα βλέμματα. Στον πάγκο της Τουρκίας. Ο λόγος για την Εμπρού Σαχίν Οσμάν, η οποία μαγνήτισε τα κλικ των φωτογράφων.

Ποια είναι η Εμπρού Σαχίν Οσμάν; Πρόκειται για τη σύζυγο του Τσεντί Οσμάν, με τον οποίο έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης πριν από περίπου ένα μήνα. Η 28χρονη ηθοποιός με τους 4.1 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram είναι, παράλληλα, influencer με φανατικό κοινό να την ακολουθεί.

Το νεαρό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο, στη Βόρεια Μακεδονία, χώρα από την οποία κρατούν οι ρίζες του γκαρντ/φόργουορντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Σύμφωνα μάλιστα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο διεθνής αθλητής έφερε από τις ΗΠΑ μια Lamborghini αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων προκειμένου να... μετακινηθεί η νύφη την ημέρα του γάμου στην εκκλησία.

Οι δυο τους πέρασαν μάλιστα μέρος των διακοπών τους (πριν ο Τσεντί Οσμάν ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν) σε Τουρκία και Ελλάδα, πριν ακολουθήσει μια ολιγοήμερη απόδραση στις Σεϋχέλλες.

TAGS VIRAL ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ