ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ

Εμπίντ: "Αγαπώ το ποδόσφαιρο περισσότερο απ' το μπάσκετ, θα προτιμούσα να είμαι ποδοσφαιριστής"

Εμπίντ: "Αγαπώ το ποδόσφαιρο περισσότερο απ' το μπάσκετ, θα προτιμούσα να είμαι ποδοσφαιριστής"

Ο Τζόελ Εμπίντ φιλοξενήθηκε στον αέρα του πόντκαστ "Men in Blazers" και μίλησε για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, ενώ δήλωσε ότι θα προτιμούσε να είναι ποδοσφαιριστής, παρά μπασκετμπολίστας.

Ο Τζόελ Εμπίντ παραχώρησε συνέντευξη στο πόντκαστ "Men in Blazers" και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Ο σούπερ σταρ του NBA μίλησε με θαυμασμό για το "μεγαλύτερο άθλημα στον κόσμο", όπως το χαρακτήρισε και εξήγησε ότι αποτελούσε την πρώτη του αγάπη.

"Το ποδόσφαιρο ήταν η πρώτη μου αγάπη. Για να είμαι ειλικρινής, το αγαπώ περισσότερο από το μπάσκετ. Θα ευχόμουν να είμαι ποδοσφαιριστής" ανέφερε αρχικά ο Εμπίντ και συμπλήρωσε στη συνέχεια ότι:

"Βλέπω ποδόσφαιρο γιατί το αγαπώ. Μεγάλωσα παρακολουθώντας το. Μεγάλωσα αγαπώντας το. Νομίζω ότι αγαπώ το άθλημα γιατί είναι ένα όνειρο που δεν μπόρεσα ποτέ να πραγματοποιήσω. Θέλω να νιώσω πώς είναι. Θέλω να γίνω μέρος του. Ξέρω πολλά από αυτά τα παιδιά. Θα προτιμούσα να είμαι ποδοσφαιριστής παρά μπασκετμπολίστας, τόσο πολύ αγαπώ το ποδόσφαιρο", είπε κατά τη διάρκεια του πόντκαστ, για να "υπογραμμίσει" στην συνέχεια ότι το "football και όχι soccer" - όπως τονίζει - δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο άθλημα:

"Για μένα, δεν υπάρχει τίποτα κοντά στο ποδόσφαιρο, στο μεγαλύτερο άθλημα στον κόσμο και δεν υπάρχει τίποτα κοντά σε αυτό. Μου αρέσει η έννοια της ομάδας. Στο μπάσκετ, αν έχεις δύο καλούς παίκτες μπορείς, πραγματικά, να κερδίσεις οποιοδήποτε παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο, η ομάδα πρέπει να είναι μαζί, πρέπει να ακολουθούν την ίδια ιδέα. Πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή, γιατί από τη στιγμή που δεν θα το κάνουν, δεν θα κερδίσουν", εξήγησε ο Εμπίντ.

"Ένα λάθος, όσο καλός και να είσαι επιθετικά, αν η άμυνα δεν είναι αρκετά καλή, δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα" ανέφερε ενδεικτικά ο σούπερ σταρ των Σίξερς.

TAGS ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ