ΙΚΑΡΟΣ

"Ο στριμμένος Τανατζής"

"Ο στριμμένος Τανατζής"

Η κλήρωση των διαιτητών για την 16η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, περιέλαβε και... σόου του Σταύρου Ελληνιάδη, για τη διαιτησία του ματς Απόλλων Π.-Ίκαρος.

Στον Ίκαρο Χαλκίδας δεν μπορούν να ξεπεράσουν την (κατά την γνώμη) τους "σφαγιαστική" διαιτησία στον αγώνα με τον Απόλλωνα κι έχουν εκφράσει με κάθε τρόπο την δυσαρέσκεια τους. Έτσι, λοιπόν, μετά την ανακοίνωση, το αποκαλυπτικό βίντεο με τις επίμαχες φάσεις, χθες ο Σταύρος Ελληνιάδης έδωσε... ρεσιτάλ στην κλήρωση των διαιτητών.

" Μπεεεεεε. Έτσι κάνουν τα πρόβατα όταν τα σφάζουν. Τα δικαιώματα αυτής της δήλωσης ανήκουν στο Νίκο Βετούλα προπονητή του Απόλλωνα για την περσινή αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στην Πάτρα, όπου διαιτητής ήταν ο Τανατζής. Ότι πάθαμε κι εμείς αυτή την Κυριακή. Ότι ήταν ο ίδιος διαιτητής είναι τυχαίο; Δε νομίζω" υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής του Ικάρου.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε ότι "μ ετά το ματς, πήγα στον Τανατζή και του είπα έκανες ρεσιτάλ διαιτησίας, όπως και στον προημιτελικό του κυπέλλου Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Αυτός τότε άρχισε να φωνάζει και να λέει κάτι για μεροκάματα. Μου έλεγε αν έβγαλα εγώ το μεροκάματο και έκανε σαν στριμένος. Βέβαια, σε όλο τον αγώνα ήταν στριμένος. Εμείς δεν είμαστε τυφλοί καταλαβαίνουμε και βλέπουμε αυτά που συντελούνται και έχουμε αποφασίσει να πεθάνουμε όρθιοι".

Όταν ρώτησε τι είδε ο παρατηρητής, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕΔ παραδέχθηκε ότι " η διαιτησία ήταν μέτρια, έγιναν λάθη, αλλά δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα", για να προκαλέσει την έκρηξη του Ελληνιάδη " Πρέπει να ισχύει η εντοπιότητα και στους παρατηρητές. Παρότι είσαι επίτροπος και εκκλησιάζεσαι κάθε Κυριακή και μεταλαμβάνεις δεν θα έπρεπε να είσαι ως Πατρινός παρατηρητής όταν μου λες ότι δεν επηρέασε το αποτέλεσμα η διαιτησία. Πως θα εξομολογηθείς μετά από αυτό το έγκλημα που έγινε και λες ότι δεν έγινε τίποτε".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ