ΕΥΡΩΠΗ

Ελλάδα - Τουρκία: Ο Εργκίν Αταμάν αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές, αλλά αρνήθηκε να πάει στα αποδυτήρια

Ελλάδα - Τουρκία: Ο Εργκίν Αταμάν αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές, αλλά αρνήθηκε να πάει στα αποδυτήρια

Ο Εργκίν Αταμάν χρεώθηκε με δύο τεχνικές ποινές στο φιλικό της Τουρκίας με την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από την αναμέτρηση στη διάρκεια της τρίτης περιόδου. Δεν αποχώρησε όμως από το γήπεδο.

Παρά το γεγονός πως επρόκειτο για φιλικό, ο Εργκίν Αταμάν είχε πολλά παράπονα από τους διαιτητές και ακόμη περισσότερα νεύρα, τα οποία δεν έκρυψε. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η αποβολή του από την αναμέτρηση με την Ελλάδα, για την τελευταία αγωνιστική μέρα του "Ακρόπολις" στο ΟΑΚΑ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας χρεώθηκε με δύο τεχνικές ποινές, όπερ και σημαίνει πως έπρεπε να αποχωρήσει με προορισμό τα αποδυτήρια. Σε πρώτο χρόνο αρνήθηκε κάτι τέτοιο, αλλά εν τέλει πήγε στην άκρη του πάγκου με την παρέμβαση του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο προπονητής της Εθνικής κατευθύνθηκε μέχρι τον πάγκο της Τουρκίας για να συνομιλήσει με τον συνάδελφό του και να τον πείσει πως προτιμότερο θα ήταν να συμμορφωθεί με την απόφαση των διαιτητών. Κάτι που βέβαια δεν έγινε σε απόλυτο βαθμό, αφού αντί για τα αποδυτήρια (όπως έπρεπε), έκατσε στην άκρη του τουρκικού πάγκου.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ