MUNDOBASKET 2023

Ελλάδα - ΗΠΑ: Πού θα δείτε τον αγώνα της Εθνικής για την 2η αγωνιστική του MundoBasket

Ο Γιάννουλης Λαρεντζάκης στον αγώνα με τις ΗΠΑ
Ο Γιάννουλης Λαρεντζάκης στον αγώνα με τις ΗΠΑ EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει την Εθνική ΗΠΑ (15:40, ΕΡΤ 1/Novasports Start και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του MundoBasket

Η Εθνική Ανδρών ρίχνεται σήμερα (28/8) ξανά στην μάχη του MundoBasket 2023 στην πιο δύσκολη μάχη της, αντιμετωπίζοντας την Εθνική ΗΠΑ (15:40).

Τον αγώνα θα μεταδώσουν οι ΕΡΤ 1 και Novasports Start, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη και μέσα από το υπερσύγχρονο LIVE του SPORT24.

Η Ελλάδα είναι το ξεκάθαρο αουτσάιντερ στο παιχνίδι, ωστόσο - όπως δήλωσε και ο Δημήτρης Ιτούδης - θέλει να κερδίσει κάτι από αυτό το ματς προκειμένου να στηριχθεί αυτό στην συνέχεια του τουρνουά.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες σε φιλικό παιχνίδι στις 18 Αυγούστου, με τις ΗΠΑ να παίρνουν τότε την νίκη με 108-86.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ TEAM USA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ