ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET

Ελλάδα - Γερμανία: Αλαλούμ με τις διαιτητικές αποφάσεις και αποβολή για τον Παπαγιάννη

Ελλάδα - Γερμανία: Αλαλούμ με τις διαιτητικές αποφάσεις και αποβολή για τον Παπαγιάννη
PRINTSCREEN

Αλαλούμ επικράτησε στα μέσα της τρίτης περιόδου του αγώνα της Ελλάδας με τη Γερμανία με τις ακατανόητες αποφάσεις των διαιτητών, που έφεραν και την αποβολή του Γιώργου Παπαγιάννη.

Αναβρασμός επικράτησε στα μέσα της τρίτης περιόδου του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Εθνική. Ο Ντάνιελ Τάις και ο Γιώργος Παπαγιάννης είχαν μία αψιμαχία, με τον Έλληνα σέντερ να αποβάλλεται με δύο τεχνικές ποινές. Αμέσως μετά ο Ντένις Σρούντερ πλησίασε προς τον ελληνικό πάγκο και άνοιξε διάλογο με τον Λαρεντζάκη.

Η υπόθεση δεν έληξε όμως εκεί, καθώς στη συνέχεια ο Τάις έκανε ένα ακόμα φάουλ, το πέμπτο του και πέρασε στον πάγκο, ενώ ο Τόμας Γουόκαπ χρεώθηκε επίσης με τεχνική ποινή.

Το SPORT24 με την υποστήριξη της Stoiximan, ακολουθεί την Εθνική μας στα φιλικά της σε Λιουμπλιάνα, Αθήνα και Άμπου Ντάμπι λίγο πριν το ξεκίνημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ.

TAGS ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ MUNDOBASKET 2023 FIBA WORLD CUP ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ