ELITE LEAGUE

Elite League: Ο Τρίτωνας στο Final Four, στη Β' Εθνική ο Αίας Ευόσμου

Elite League: Ο Τρίτωνας στο Final Four, στη Β' Εθνική ο Αίας Ευόσμου
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ / INTIME SPORTS

Ο Τρίτωνας κέρδισε ξανά την Ελευθερούπολη και πήρε το εισιτήριο για το Final Four της Elite League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το Ψυχικό. Στη Β' Εθνική ο Αίας Ευόσμου.

Ο Τρίτωνας έγινε η τρίτη χρονικά ομάδα που εξασφαλίζει το εισιτήριο για το Final Four της Elite League, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο στη Basket League. Η ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου υπερασπίστηκε το πλεονέκτημα έδρας που είχε απέναντι στην Ελευθερούπολη, την οποία κέρδισε (103-95) στον τρίτο τελικό της σειράς.

Έτσι, για δεύτερη σερί χρονιά θα κοντραριστεί με το Ψυχικό με φόντο την άνοδο στη Basket League. Η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα (σ.σ. έχει σκουπίσει τον Ερμή Σχηματαρίου) είχε πανηγυρίσει πέρσι, ούσα φέτος ξανά το τελευταίο εμπόδιο του Τρίτωνα προς την πολυπόθητη άνοδο.

Εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα για τον Αίαντα Ευόσμου, ο οποίος ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Χαρίλαο Τρικούπη (64-56). Ένα αποτέλεσμα που κράτησε την ομάδα του Μεσολογγίου στην Elite League κι έστειλε εκείνη του Ευόσμου στη Β' Εθνική, μαζί με το Αγρίνιο, τη ΦΕΑ και την Καβάλα.

Τα ζευγάρια του Final Four

Ψυχικό - Τρίτωνας

Πανερυθραϊκός - Μαρούσι/Κόροιβος (σε εξέλιξη)

TAGS ELITE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ