ELITE LEAGUE

Elite League: Ο Πανιώνιος θέλει να ταράξει τα νερά με τον Νίκο Γκίκα

BASKET LEAGUE 2021-2022 /   /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2021-2022 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τον Νίκο Γκίκα έχει βάλει στο στόχαστρο ο Πανιώνιος, που θέλει να ταράξει τα νερά της Elite League και να κάνει μια τεράστια μεταγραφή για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Ο Πανιώνιος ανέβηκε από τη Β' Εθνική στην Elite League και δείχνει με το καλημέρα ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει, αφού έχει στόχο την άμεση επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια της Basket League. Κάπως έτσι, οι άνθρωποι του συλλόγου της Νέας Σμύρνης έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Νίκο Γκίκα (1990, 1μ85), με τον οποίο βρίσκονται σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και ο οποίος έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Πανιωνίου.

Φυσικά, πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, μιας και ο 33χρονος διεθνής γκαρντ μπορεί κάλλιστα να βρει θέση σχεδόν σε όλες τις ομάδες της Basket League, αφού οι Έλληνες πρώτης γραμμής είναι μετρημένοι. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γκίκας μέτρησε 121 πόντους, 66 ριμπάουντ και 69 ασίστ σε 25 παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος με τη φανέλα του Προμηθέα Πάτρας. Αντίστοιχα, στο EuroCup είχε 5.2 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 2.6 τελικές πάσες ανά 17 αγωνιστικά λεπτά σε 18 παιχνίδια.

Θυμίζουμε πως ο Πανιώνιος, που συνεχίζει με τον Περικλή Ταυρόπουλο στο τιμόνι, έχει ήδη ανανεώσει ήδη τη συνεργασία του με τους Δημήτρη Βεργίνη, Γιάννη Σαχπατζίδη, Χρήστο Σκάνδαλο, Στάθη Παπαδιονυσίου, Στέλιο Χάλαρη, Τάσο Αντωνάκη, ενώ έχει προχωρήσει και στην απόκτηση του Ιάκωβου Μιλεντίγεβιτς και του Παναγιώτη Βύρλα.

TAGS ELITE LEAGUE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ